City Card te ajuta sa-ti surprinzi persoana iubita de Valentine’s Day!

Ne aflam intr-o perioada in care iubirea e peste tot! Din sufletele noastre, ea ajunge la TV, la radio, pe net, in magazine, in carti, cadouri si scrisori, in poezii si in priviri, in obrajii rosii si inapoi in sufletele noastre. Iar toate astea se intampla intr-o zi, in „indragostita” zi de 14 februarie…

Valentine’s Day este o sarbatoare a dragostei – 24 de ore in care acest sentiment ne inconjoara, impresoara si ameteste (in sensul bun) din toate partile. Si e frumos tare! E o zi in care sute si mii de cupluri se plimba incolo si incoace – indragostiti – pentru a o face si mai speciala.

Ei bine, si City Card ne duce, de Ziua Indragostitilor, incoace si incolo, printre cadouri romantice si iesiri si mai romantice!

Noua ne-au venit cateva idei, dar cu siguranta tu o veti gasi pe cea mai potrivita in timp ce citesti aceste randuri si rasfoiesti lista de parteneri. Si ne-am gandit asa:

Avem de-a face cu o sarbatoare in care iti poti manifesta sentimentele prin gesturi, iar gesturile sunt de atatea feluri!

Un gest ar fi un cadou – personalizat, plin de sentimente si de… „voi” – poate fi o carte pe care si-o doreste enorm ori a citit-o, ii aminteste de voi si ar da orice s-o aiba in biblioteca, o programare la salon – in zilele noastre, orice clipa de rasfat e de-a dreptul nepretuita, un obiect de decor delicios de potrivit si reprezentativ sau… ciocolata?

surpinzi persoana iubita de Valentine's Day 2

Treci pe la Bookstory sau vezi ce partener din sectiunea Servicii iti face mai mult cu ochiul.
Iar pentru ciocolata… noi zicem Leonidas!

Un alt gest ar fi o seara in oras. doar voi doi, sa serviti o cina gustoasa intr-un decor intim, sa vedeti un film care abia ati asteptat sa apara la cinema, ori o piesa de teatru, ori un spectacol de balet sau opera si apoi sa va plimbati nestingheriti pe frumoasele stradute pietonale ale orasului.

P.S.: Cineva ne-a spus că partenerii din secțiunea Mancare va pregatesc o atmosfera de neuitat!

Iar un alt gest ar fi sa plecati departe – departe de toti si de toate, de realitate si de lume! Sa va bucurati de un alt oras, ori de un peisaj pitoresc de munte… si de voi.

Oricare gest crezi ca ar fi cel mai potrivit, partenerii City Card abia asteapta sa contribuie la povestea voastra de dragoste!

Happy Valentine’s Day!

surpinzi persoana iubita de Valentine's Day 3