Esti student cu City Card? Iata pasul urmator!

Viata de student e cu adevarat frumoasa cand stii sa profiti de ea! Exista numeroase proiecte interesante, cu numeroase beneficii pentru tineri si nu numai, iar CITY CARD este unul dintre ele.

Daca detii deja un BCR City Card sau un Top City Card, te sfatuim sa iti inregistrezi cardul online si sa descarci aplicatia in mod GRATUIT!

Te vei alatura astfel comunitatii City Card si vei fi la curent cu cele mai recente oferte, reduceri sau gratuitati de care te poti bucura in orasul tau, dar si in toata tara!

Pentru a-ti inregistra cardul, trebuie doar sa urmezi pasii de pe pagina „Activare card”. Aplicatia Top City Card – Guide o vei putea descarca si utiliza apoi in mod gratuit atat pe Android, cat si pe iOS.

Inca nu ai un City Card, dar te-ar interesa sa afli mai multe detalii?

Pentru inceput, e bine de stiut ca, in calitate de detinator fie de BCR City Card, fie de Top City Card, te vei putea bucura de reduceri sau gratuitati la peste 400 de parteneri din toata tara! Afla mai multe despre carduri pe site-ul nostru www.topcitycard.ro , din cele doua rubrici speciale:

Pentru orice intrebari suplimentare, iti stam la dispozitie pe [email protected] !