Xcape Room Sibiu te provoacă să-ți testezi abilitățile de evadare!

Ce presupune, mai exact, un joc de evadare? Este o activitate contra-timp, distractivă, de grup. Tu și colegii tăi de echipă veți fi închiși într-o cameră special amenajată, cu un scenariu prestabilit. Veți avea la dispoziție 60 de minute să căutați indicii, să rezolvați puzzle-uri și să evadați din cameră.

Care este obiectivul jocului? Obiectivul final este, desigur, să evadați în mai puțin de 60 de minute. Xcape Room Sibiu își propune însă mai mult de atât: te scoate din zona de confort, îți dezvoltă spiritul de observație, îți animă curiozitatea, îți pune mintea la contribuție și te învață să comunici eficient cu echipa ta. E distracție inteligentă, pe-un fundal de adrenalină și suspans!

Cine se poate juca? Oricine! Deși scenariile celor două camere de la Xcape Room Sibiu par a fi înfricoșătoare, ele sunt potrivite pentru toate vârstele. Copiii sub 14 ani trebuie să fie însoțiți de un adult, iar echipele pot fi cât mai variate.

Ce se întâmplă în camerele Xcape Room Sibiu?

The Murder Scene – Când un detectiv revizitează o scenă a crimei pentru a descoperi  ce s-a întâmplat cu adevărat, el găsește mai mult decât se aștepta. Detectivul te sună pe tine, vocea sa sună a primejdie. Înainte de a vă putea spune ceva apelul se deconectează. Acum depinde de tine și de grupul tău să-l găsiți pe  detectiv şi să  descoperiți  adevărul din spatele scenei  crimei pentru a scăpa din cameră.

The Bunker– Ești într-o bază militară unde s-a activat secvența de autodistrugere, tu și echipa ta sunteți  singurii oameni din buncăr care dețin butonul de dezactivare. Ca un secret, nici o persoană  nu știe exact procedura de neutralizare a atacului. Tu și echipa ta trebuie să lucrați împreună pentru a găsi secvența de anulare de bypass. Rachetele nucleare se vor lansa în 60 de minute, astfel încât timpul de lucru este scurt.

The JigSaw – Vă treziți într-o baie veche. Nu aveți idee cum și de ce ați ajuns acolo…. nu știți că sunteți într-un pericol mare. O minte diabolică vrea să vă pedepsească pentru toate păcatele voastre și are un plan. Let the game begin…

xcape room sibiu

Orar: Luni-Duminică 10:00 -22:00

xcape sibiu (Large)Date de contact: 

Website : www.xcaperoomsibiu.ro
Facebook : Xcaperoomsibiu
Adresa: Str. Calea Cișnădiei, nr. 50, Sibiu
Telefon: 0722 654 250, 0743 282 378

 


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Xcape Room Sibiu beneficiezi de o reducere de 10% cu City Card din prețul biletului întreg!
- 10%