War Zone Paintball Airsoft Cluj aduce in mediul clujean o alternativa pentru petrecerea timpului liber, una care va (re)trezi in noi acel spirit ludic, de competitie si fair-play, de relaxare si miscare in aer liber si curat, alaturi de prietenii, colegii sau cunostintele noastre.

Persoanele care interactioneaza si isi petrec timpul alaturi de copii stiu si observa cum cei mai multi dintre noi, la un moment dat, am uitat sa ne mai jucam. Am uitat sau ne simtim jenati. Adica… sa ne jucam… ce? De-a v-ati ascunselea? De-a hotii si vardistii ? Da!

Intr-o varianta mai complexa, mai bine organizata si mai serioasa, avand toate caracteristicile unui sport, parca special pentru a ne rezolva aceste “dileme existentiale”, in ultimii ani s-a dezvoltat tot mai mult si la noi in tara, implicit si in orasul nostru, ideea de paintball si airsoft.

Ce vei descoperi odata ajuns la War Zone Paintball Airsoft Cluj ? Bunkere, transee, obstacole, copaci si masini abandonate, dar si foisoare si gratare pe care le vei putea pregati langa o cabana care ofera o frumoasa vedere panoramica asupra Clujului! Cum s-ar zice, pace si razboi in acelasi loc: 2 terenuri de 14 000 metri patrati in total, amenajate nu departe de oras, in Dambul Rotund, in livada Steluta, ferite de agitatia orasului si perfecte pentru a recrea atmosfera de joc, sport si competitie militara pe care multi dintre noi o indrageam copii fiind sau de care ne mai bucuram acum doar prin intermediul unor jocuri video precum Counter-Strike sau Call of Duty. […]

Deschis Non Stop

WebSite
Facebook

Telefon:
0740 249 225


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La War Zone – Paintball & Airsoft beneficiati de 10% discount.
10%