Vila Boutique SaraDa, aflata la doar cateva minute de centrul istoric si administrativ al orasului Deva, isi intampina oaspetii cu rafinament si caldura, fiind una dintre cele elegante locatii de cazare din Deva.

Amplasata la doar 800 de metri de Cetatea Deva si de Deva Aqualand, Vila Boutique SaraDa este un hotel de tip boutique care ofera intimitatea si eleganta pe care fiecare dintre noi ni le dorim. Cele patru camere sunt dotate cu aer conditionat si televizoare cu ecran plat, au baia lor proprie, cu uscatoare de par si cabine de dus cu hidromasaj. La Vila Boutique SaraDa oaspetii beneficiaza de WiFi gratuit in intreaga cladire, de parcare privata gratuita, iar pentru momente de liniste se pot relaxa pe terasa in aer liber.

La cerere si contra-cost (15 lei / persoana), cei care se cazeaza aici se pot rasfata si cun mic dejun delicios, servit in camera la ora dorita de catre acestia.

La doar 100 de metri distanta de vila, se afla o statie de autobuz, iar la 250 de metri distanta, clientii vilei pot ajunge la un spatiu comercial.

De asemenea, oaspetii cazati la Vila Boutique SaraDa se pot bucura si de obiectivele turistice aflate in zona, caci la doar 15 minute de mers cu masina pot ajunge la Castelul Corvinilor din Hunedoara sau la castrul si asezarea romana de la Micia. Iar manastirile Prislop si Crisan se afla la doar 30 de minute de mers cu masina.

Vila Boutique SaraDa va asteapta cu bratele deschise, intr-un cadru placut, relaxant si elegant!

Website 
Facebook 

Telefon:
0724 862 820
0763 150 220


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Vila Boutique SaraDa beneficiezi de 10% discount din tariful de receptie pentru rezervarile facute direct la partener.
10%