Top Rent a Car Cluj ofera servicii complete de inchirieri auto in Cluj, pentru turistii sau pentru clujenii care au nevoie sa inchirieze o masina. Poti profita cu adevarat de calatoriile tale si ai posibilitatea de a inchiria o masina la preturi avantajoase.

Pentru ca timpul e pretios pentru fiecare dintre noi, procedura de inchirieri auto e foarte simpla si rapida: in cativa pasi va puteti alege masina care va fi pregatita pentru preluare, fie ca aveti nevoie de ea din oras, de la aeroport sau de la gara.

Avantaje Top Rent a Car Cluj:
– rezervare online in trei etape rapide: cautare, selectare, rezervare
– gama larga de inchirieri masini si camionete
– preturi mici pentru inchirieri masini la aeroportul Cluj
– masini de inchiriat la preturi accesibile, negociabile, pentru toate gusturile si buzunarele.
– masini de inchiriat pentru cateva ore, cateva zile sau saptamani
– masini echipate corespunzator pentru orice anotimp
– asistenta telefonica si program de lucru non-stop
– masini de inchiriat fara limita de km
– toate taxele incluse in pretul de inchiriere
– scaun pentru copii sau GPS GRATIS pentru masinile inchiriate peste 15 zile
– preluare / predare masini GRATIS

Firma de închirieri auto Cluj ofera o varietate larga de tipuri masini de inchiriat, aveti asadar de unde alege masina care se potriveste cel mai bine cerintelor si nevoilor dumneavoastra. Fie ca aveti nevoie de o masina economica, de familie sau de o mașina de lux, toate masinile de inchiriat au un kilometraj mic si sunt din marcile cele mai importante: Mercedez – Benz, VW, BMW, Audi, Ford sau Opel. De asemenea, Top Rent a Car Cluj va pune la dispozitie GPS si scaune pentru copii care le asigura siguranta si confortul, fiind adaptate pentru diferite inaltimi si varste.

Preturile mici si negociabile pentru perioade mai lungi de inchiriere sunt un alt avantaj important la Top Rent a Car Cluj, iar preluarea si predarea pot fi facute oriunde in judetul Cluj sau in afara acestuia.

Sunteti in criza de timp?
Puteti contacta telefonic 24/24 Top Rent a Car Cluj pentru a rezerva rapid o masina, in cel mai scurt timp posibil, chiar si fara plata unui avans.

Orar: Deschis Non Stop

Website
Facebook

Telefon:
0730 511 820


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Top Rent a Car Cluj beneficiati de 10% discount la toate serviciile oferite.
- 10%