Thermal Technology a aparut in anul 2001, incepand sa utilizeze carbonul ca element rezistiv. Dupa diverse studii si teste, Thermal Technology decide sa testeze eficienta carbonului ca element incalzitor producand huse incalzitoare pentru incalzirea cauciucurilor motoarelor de cursa.

Avand in vedere rezultatele excelente obtinute, la sfarsitul lui 2003 Thermal Technology realizeaza prima linie de productie pentru huse incalzitoare de uz sportiv si industrial, devenind partener tehnic al echipelor participante la diverse campionate.

In 2005 Thermal Technology aplica tehnologia de incalzire pentru incaperi rezidentiale. Primele comenzi au fost executate in Romania, reprezentand 2750 mp de incalzire in pardoseala si au fost finalizate inainte de venirea iernii 2005-2006 , cand temperaturile au atins varfuri de -23°C.

In 2006 intreaga gama de produse Thermal Technology este prezentata pietei italiene, constatandu-se un deosebit interes pentru consumul redus de energie, aspectul ecologic al sistemului si usurinta de aplicare. In curand acelasi interes s-a manifestat in toata Europa.

La inceputul anului 2008 in Thermal Technology apare ideea de a crea produse modulare, usor de instalat, functionale, eficiente, dedicate segmentului de bricolaj, „do-it-yourself”. Astfel s-a creat marca Genius Carbon.

Website
Facebook
E-mail: [email protected]

Telefon: 0359 800 893

Adresa: Calea Borsului, 53/B, Oradea, Bihor, Romania


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Thermal Technology beneficiezi de 10% discount la gama de produse Genius Carbon.
10%