The Museum – Jocul real de evadare este o activitate de aventura cu scenariu unic in care oamenii sunt inchisi intr-o camera cu alti participanti. Ei trebuie sa foloseasca elemente din acea camera pentru a evada in 60 de minute. Camera contine o serie de puzzle-uri, indicii si mecanisme optice, auditive, tactile si vizuale atent legate intre ele.

Pe parcursul jocului, membrilor echipei le vor fi puse la incercare simtul observatiei, gandirea logica si memoria. Pentru a evada, e bine ca fiecare dintre voi sa cerceteze cate un loc sau un obiect, pentru a scuti timp, sa comunice cu ceilalti membri pentru a pune cap la cap indicii si in final sa le combine intr-un mod creativ pentru a gasi rezolvarea puzzle-urilor.

Dorim sa schimbam perspectiva participantilor, sa-i ajutam sa observe detalii inedite ale obiectelor si faptelor cotidiene. O astfel de activitate testeaza abilitatea membrilor de a colabora si ii ajuta sa isi constientizeze atat propriile capacitati, cat si cele ale coechipierilor.

Povestea The Museum
Clujul ascunde multe mistere. De multe dintre ele poate nici n-ai auzit! Noi am descoperit o galerie de muzeu ramasa neatinsa de zeci de ani! Odata ce am facut primii pasi printre panza de paianjen si obiectele prafuite, peretii au inceput sa crape incercand sa ne dezvaluie povestea lor. Singura urma umana era o scrisoare lasata de fostul paznic. In ea cere ajutorul unei echipe de oameni curiosi sa rezolve misterele pe care el nu le-a putut dezlega. Ultima lui dorinta a fost sa aduca obiectele pierdute inapoi si sa restabileasca faima muzeului. Am incercat, dar nu am reusit, asa ca facem apel la randul nostru catre o echipa sa ne ajute sa gasim ce paznicul nu a putut sa protejeze de viclenia hotilor.

Orar: Deschis Non Stop

WebSite
Facebook

Telefon:
0745 487 112


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La The Museum beneficiati de 15% discount la biletul pe grup (daca nu sunteti studenti) si reducere de 25% (daca impreuna cu cardul prezentati si carnetele de student vizate). Oferta City Card nu se acumuleaza cu alte reduceri deja oferite de The Museum.
25%