The Londoner Pub, dupa cum ii spune si numele, aduce aici, in inima Transilvaniei, cate putin din farmecul si atmosfera cosmopolitului oras de pe malul Tamisei. Aflat pe strada Emile Zola, nr. 5, in Cluj-Napoca, The Londoner s-a nascut din visul a doi tineri de a transforma un pub intr-o a doua casa, asa cum astfel de localuri sunt percepute in Anglia.

The Londoner are patru incaperi, fiecare cu specificul ei purtandu-si oaspetii in scurte calatorii londoneze. O sala iti ofera o imagine panoramica a Londrei, a Tamisei si a celebrului Big Ben, in timp ce un separeu s-a transformat intr-un fel de autobuz englezesc, iar peretele da inspre o piateta londoneza.

Pasionatii sportului isi pot da intalnire in sala special amenajata pentru ei, unde cateva caricaturi isi asteapta fanii: David Beckham, Didier Drogba, Thierry Henry sau Wayne Rooney. Suporterii celor mai mari echipe londoneze detin si ei un loc de cinste aici. Veti putea urmari meciuri de fotbal, iar camera poate fi izolata, pentru a nu interfera cu interesele celorlalti londoneri aflati in pub.

Poti savura o cafea matinala sau ceaiul de la ora 5. Iti poti da intalnire cu prietenii la o bere, puteti urmari un meci de fotbal, puteti participa la evenimentele organizate aici. Sau puteti doar savura atmosfera, cu o gustare in fata.

Oricum, The Londoner te asteapta cu portile deschise si mereu primitoare!

Orar: Luni – Vineri: 10:00 – 3:00; Sâmbătă – Duminică: 2:00 – 3:00

Facebook

Telefon: 0371 370 914


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
The Londoner – Great English Pub va ofera un discount de 10% la consumatie.
- 10%