The Dungeon este primul joc de room escape din Cluj-Napoca, iar în doar un an si jumatate de la apariție s-a impus ca brand original și unul dintre cele mai creative și mai antrenante jocuri de room escape din oraș. Crearea unui spațiu de relaxare inteligentă, apelul la creativitate, originalitate și inventivitate, promovarea unei activități menite să dezvolte spiritul de echipă sunt doar câteva din punctele pe care le urmăresc cei de la The Dungeon.

Dacă sunteți curioși în privința a ceea ce înseamnă un joc de room ecape și doriți să încercați ceva nou sau poate, modul acesta de petrecere a timpului liber v-a cucerit iremediabil, The Dungeon v-a pregătit 3 jocuri unice: The Experiment (str. Petru Maior) și Crime Scene & The Bunker (str. Observatorului nr. 90).

The Dungeon înseamnă:

Teambuilding
Jocurile The Dungeon sunt un mod ideal de a pune la încercare munca în echipă. Date fiind interactivitatea și dinamica pe care le oferă cele 2 jocuri, participanții vor fi prinși în mrejele poveștilor misterioase și vor fi nevoiți să apeleze la spiritul de echipă, la comunicare și la abilitățile pe care fiecare le are pentru a rezolva puzzle-urile și pentru a evada. The Dungeon vă oferă o activitate captivantă și în același timp relaxantă, în cadrul căreia puteți să vă testați abilitățile alături de colegii de echipă. Pentru oferte personalizate nu ezitați să ne contactați!

Creativitate
Toate puzzle-urile sunt originale și realizate (de la testare până la implementare) de echipa de la The Dungeon. Cei care vor să testeze jocurile noastre intră într-un spațiu creativ în care inteligența și instinctul primează. Ne dorim să le oferim oamenilor o metodă de relaxare inteligentă și de aceea ne place să implementăm mereu idei noi, originale, care să testeze reacțiile clienților noștri în diferite condiții.

Provocare
Jocurile sunt gândite în asemenea manieră încât îi provoacă pe cei care ajung la The Dungeon la experiențe inedite. Camera întunecată și rece se combină perfect cu atmosfera misterioasă și puzzle-urile inteligente și te provoacă la un test sub presiune. Te afli așadar într-o cameră întunecată și trebuie să evadezi în 60 de minute, altfel vei suporta consecințele personajelor malefice. Accepți provocarea?

Ți-a plăcut experiența The Dungeon și vrei să-ți provoci prietenii să experimenteze acest joc inedit? Oferă-le un voucher de la The Dungeon și asigură-te că prietenii tăi vor avea acces la cel mai misterios joc din oraș. Voucherul este valabil 6 luni de la achiziționare și permite accesul la joc pentru un grup format din 2 – 5 persoane.

Orar: Luni – Duminica: 15:00 – 00:00

WebSite
Facebook

Telefon:
0768 247 525


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La The Dungeon beneficiezi de 10% discount la biletul pe grup pentru jocurile The Dungeon
10%