Tara Viselor este un loc de joaca si cafenea, aflat in Brasov, care propune un nou concept pentru spatiul de joaca al copilului tau. Aici, nevoile copiilor si nevoile parintilor se intalnesc intr-un mod armonios.

Tara Viselor este un vis transformat in realitate, o dorinta de a oferi copiilor un mediu sigur, prietenos si sanatos, care sa le stimuleze imaginatia si creativitatea. Locul de joaca pentru copii pune la dispozitia acestora jucarii din lemn, papusi realizate manual, iar alaturi de spatiul indoor, curtea de basm devine ideala pentru organizarea unor petreceri pentru copii sau a unor ateliere educationale si creative.

Si cum nevoile parintilor sunt si ele importante, cafeneaua si terasa de vara ii asteapta pe acestia sa savureze o cafea sau ceaiuri aromate intr-o atmosfera relaxanta si prietenoasa.

Tara Viselor, loc de joaca si cafenea – pentru ca atat copiii, cat si parintii, sa aiba parte de o experienta frumoasa impreuna!

Orar: Marti – Vineri: 16:00 – 21:00; Sambata – Duminica: 10:00 – 21:00

Website
Facebook 

Telefon:
0730 081 030


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Tara Viselor beneficiezi de 5% discount la organizarea petrecerilor pentru copii si de tarif special pentru intrarile pe zi: 15 lei/ zi (de marti pana vineri).
5%