Taco Fresh

Taco Fresh, restaurantul cu un concept nou prin care se promoveaza o alternativa sanatoasa la mancarea de tip fast-food. Mancarea este servita rapid, insa ingredientele folosite sunt alese si pregatite cu grija inainte.
Restaurantul situat in Lotus, are un meniu autentic cu preparate traditionale mexicane printre care enumeram burrito, taco, guacamole. Acestea sunt compuse cu pasiune de catre bucatari, iar preparatele finale te vor surprinde intr-un mod placut cu o explozie arome si gusturi.

Specificul mexican este exotic si apetisant, cu o diversitate de gusturi, picante sau deloc picante, pe baza de carne sau vegetariene. Majoritatea mancarurilor sunt gatite cu fara ulei, acesta fiind folosit doar la 4 din cele peste 20 de ingrediente.
Pentru ca gustul sa fie cat mai autentic cea mai mare parte a ingredientelor sunt importate din Mexic.

Taco Fresh propune o mancare sanatoasa si gustoasa, acordand o deosebita grija ingredientelor folosite. Restaurantul al carui motto este „Mexican with a purpose ”, nu face compromisuri cand vine vorba de alimentatie. Astfel ramane fidel unuia dintre scopurile sale, si anume de a servi o mancare cat mai sanatoasa. Cei care doresc sa savureze gustoasele preparate acasa sau la birou, pot face comenzi telefonice sau online. Taco Fresh va asteapta cu drag pentru a savura adevaratul gust mexican!

Date de contact:
Adresa: Lotus Center Oradea, zona food court.
Facebook
Telefon: 0775 562 708
Website

Oferte City Card in aceasta locatie:
La Taco Fresh, la cumparaturi de peste 70 de lei pe un singur bon, veti primi nachos si guacamole din partea casei.


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Taco Fresh, la cumparaturi de peste 70 de lei pe un singur bon, veti primi nachos si guacamole din partea casei.
Pret Special