Suppa Bar este prima locatie din Romania dedicata exclusiv supelor. Conceptul pe care se bazeaza consta intr-un mix potrivit intre fast-food și slow-food, intre muzica si hedonism. Un citat din Johann Wolfgang von Goethe spunea ca «Music is liquid architecture, architecture is frozen music». in cazul de fata, supa este muzica lichida la Suppa Bar.

Suppa Bar promoveaza hedonismul, placerea de a manca și momentele in care oamenii gasesc timp pentru relaxare. Conceptul de fast-food sustine ideea de a manca pe fuga, de a te grabi fara a savura. in schimb, o supa fierbinte de la Suppa Bar, pe care o servești cu o lingura mai mica, te face sa acorzi mai mult timp mancatului și sa savurezi mancarea. Cei care vor veni la SuppaBar vor pleca de acolo energizati și relaxati.

Se adreseaza oamenilor cu un stil de viata activ, in cautare de optiuni culinare deosebite și sanatoase. Mixul intre mancare sanatoasa, muzica buna și atmosfera relaxata este o solutie excelenta pentru aceștia, mai ales pentru pauza de masa. Publicul vizat de SuppaBar este curios, deschis la gusturi și arome noi, interesat de mancarea sanatoasa și un stil de viata echilibrat.

SuppaBar ofera peste 100 de variatiuni ale felului de mancare considerat inca din Antichitate drept esenta sanatatii. Zilnic, se prepara cinci feluri diferite de supe, cu mult suflet și muzica, fiindca in timpul prepararii specialitatilor se asculta muzica buna.

Printre preparatele pe care le ofera Suppa Bar se numara atat retete noi, cat si retete din timpuri stravechi.

Facebook
Telefon:
0721 707 478

 


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Suppa Bar beneficiati de 1 leu discount la toate supele.
1 leu