Sugar Club este situat in centrul orasului Cluj-Napoca. Atractia night clubului nostru o reprezinta cele mai sexi fete si dansatoare din orasul Cluj, care sunt pregatite sa te incante cu cele mai fierbinti dansuri intr-un ambient curat si elegant.

Esti binevenit in night clubul nostru, unde fetele noastre au grija de tine de la intrare si pana la iesire. De la intrare vei fi intampinat de personalul nostru si servit cu mare grija si atentie de frumoasele noastre ospatarite. Fiecare client poate opta atat sa savureze o bautura la masa cu prietenii in timp ce se relaxeaza, cat si sa privesca un dans sau un show erotic realizat de fetele noastre.

Fetele noastre pot sa iti tina companie, la masa, pana iti vin prietenii sau puteti merge la separeu pentru un dans privat, decizia va apartine (nimeni nu va incerca sa va impuna ceva sau sa va agaseze). Va oferim multe servicii utile, spre exemplu daca ne sunati vom trimite o masina dupa dumneavoastra si va vom aduce GRATUIT la CLUB, plus o multime de alte oferte.

Sugar Club este situat pe Bd. Eroilor, nr. 9, Cluj-Napoca, intr-o ambianta calda, intima si relaxanta.

Scopul principal Sugar Club este sa ofere un serviciu de cea mai buna calitate folosindu-se si punand accent pe: confortabil, modern, prietenos, profesionist, personalul calificat, discretie si intimitate, (NON VULGAR) si mai ales selectia CLIENTELEI.

Orar: Zilnic: 22:00-5:00

Site Sugar Club Cluj
Facebook Sugar Club Cluj

Telefon: 0754 590 593


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Sugar Club beneficiezi de un discount de 10% la consumatia la bar.
- 10%