Submarine Cluj » nopți petrecute la douăzeci de mii de leghe sub mări

Submarine Cluj te invită să-ți petreci nopțile la douăzeci de mii de leghe sub mări, unde fantezia și povestea sunt la ele acasă.

Submarine, localul realizat în conceptul steampunk și structurat într-o manieră industrial-navală, se află în centrul orașului Cluj-Napoca. Toate încăperile sunt separate nu doar prin decor, ci și prin poveste, atmosferă și imaginație.

Dacă vine vorba de petreceri, diversitatea stilurilor muzicale și jocul de lumini cu siguranță te vor transpune într-o lume departe de realitate, unde timpul nu-și mai are rostul. Iar de o veselie contagioasă se ocupă barmanii, care cu talente de chimiști sunt pregătiți să prepare cocktailuri cu arome explozive.

Creionăm, organizăm și coordonăm petreceri cu un strop de magie: într-un decor plin de fantezie, evenimentele tale pot fi pline de imaginație.

Vino să navigăm împreună în cel mai adânc punct din centrul orașului!

Când?
miercuri și joi: 17:00 – 01:00
vineri și sâmbătă: 18:00 – 05:00

Unde?
Piața Unirii, nr. 2, Cluj-Napoca

Suntem sociabili, ne găsești pe Facebook (@submarinepub) și pe Instagram (@submarinebarclub)


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Submarine Cluj beneficiezi de oferta specială 1+1 gratuit cu City Card la intrare. Așadar, ia un prieten și coboară mii de leghe sub mări! La un bilet de intrare achiziționat de posesorul de City Card, al doilea bilet (pentru însoțitor) este gratuit.
1+1