Street Food Lab le propune brasovenilor si tuturor care ajung in acest frumos oras un concept nou de a lua masa: slow food. Cu scopul de a convinge consumatorii sa isi aprecieze mai mult viata, sa traiasca mai sanatos si sa valorifice fiecare clipa, Street Food Lab acorda mare atentie produselor proaspete si modului in care acestea sunt preparate.

Specialitatile culinare de aici sunt croite pentru nevoile fiecarui client, acesta avand mereu posibilitatea de a-si personaliza produsul dorit si avand la dispozitia sa o varietate mare de ingrediente. Fructele si legumele sunt intotdeauna proaspete, fiind alese cu grija de la producatori mici. In acest mod, Street Food Lab ofera calitate si savoare fiecarui produs in parte, sustinand si dezvoltarea micilor producatori locali. Pe langa aceste ingrediente aduse de la micii producatori, un plus de savoare si incantare a simturilor sunt date de ingredientele provenite din insorita Italia. Astfel, ne putem condimenta salatele si sandwich-urile cu anghinare, rosii uscate la soare sau ciuperci, vinete si ardei copti pregatiti dupa retete traditionale italiene.

Cu atat de multe optiuni sanatoase si delicioase, puteti descoperi alaturi de bucatar gusturi, preparate si retete noi, printr-o contributie comuna. Lasati-va ideile si curiozitatea culinara sa va ofere o experienta unica, in fiecare zi.

Natural, calitate si creativitate – cele trei ingrediente de baza pe care le descoperim cu entuziasm, de fiecare data, la Street Food Lab!

Orar:
Luni – Vineri: 09:00 – 20:00,
Sambata: 11:00 – 20:00

Facebook

Telefon: 0774 638 689


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
Pentru cei care detin un BCR City Card sau Top City Card, Street Food Lab ofera un discount de 10% la orice consumatie.
10%