The Spot Cosy Hostel

DE CE?
Pentru că, atunci când călătorești, locul unde pui capul pe pernă poate fi o încântare sau o dezamăgire. Deci, cauți un loc prietenos, călduros și comod? Ei bine, căutarea ta a luat sfârșit! Tocmai l-ai găsit. Spot Cozy Hostel este situat la 15 minute (pe jos) de centrul orașului Cluj-Napoca. Este găzduit de o clădire istorică construită în anii ‘20, ce a fost restaurată de mânuțele noastre dibace în a doua parte a anului 2014. Rezultatul e un fel de perfecțiune imperfectă, cu aerul unui loc de tip boutique. Hostelul este acum pregătit să primească oaspeți și să le ofere toate facilitățile necesare. Camerele combină perfect look-ul specific, antic, cu paturile moderne și confortabile și cu dulapurile șic. În zona comună vei găsi camera noastră de zi – suntem convinși că nu te vei sătura de nenumăratele ei surprize. Lângă ea, se găsește bucătăria complet utilată și drăguță a hostelului. Curtea din spate este de fapt o grădină de 800 m2, plină de bunătăți ale pământului, cu un hamac comod, unde toți oaspeții noștri se pot relaxa sau se pot delecta la una din sesiunile noastre frecvente de gătit în aer liber. Ne bucurăm foarte tare că Parcul Central e la doar 5 minute distanță (pe jos) de hostel. Deci, dacă iubești natura, cu siguranță acesta este locul cel mai bun unde să vii.

CINE?
Suntem o echipă de oameni tineri, pasionați, născuți și crescuți în Cluj-Napoca, Transilvania. Nu ne place cuvântul „angajați”, pentru că aici suntem o mare familie (inclusiv animalele de companie, desigur: labradorul Eko, mopsul Frenc și pisica Fredi). Toți cei implicați în transformarea hostelului într-un loc confortabil, primitor pentru oaspeții noștri, suntem fie noi, creatorii acestui proiect, fie unul dintre prietenii noștri apropiați. Având în vedere că suntem toți clujeni, aflarea de trucuri și sfaturi autentice despre orașul nostru e doar la o întrebare distanță.

CE?
Un hostel relaxa(n)t. Nu suntem un hostel petrecăreț. Nicio grijă, putem să te ghidăm către cele mai faine petreceri din orașul nostru. Poți să îți exersezi cele mai bune mișcări jucând unul dintre jocurile noastre dansante pe Xbox Kinect. Mahmureala poate fi îndulcită cu un ceai cald sau o cană de cafea pe comoda canapea din camera de zi. Poți să te uiți la un film la televizorul nostru cu ecran plat semi-gigant sau să îți delectezi urechile cu niște muzică de pe discuri de vinil. De ce să nu citești o carte din biblioteca noastră în fața șemineului (în serile urâte de iarnă) sau afară, în hamac (în zilele toride de vară)? Întinde-ți mușchii cu o partidă de Twister sau pune-ți mintea la contribuție cu unul din jocurile noastre de societate. Dacă e cald afară, te poți bucura de grădina noastră mare. Ia o bere sau o limonadă proaspăt făcută și poate ai noroc ca, cât timp stai la noi, să savurezi una dintre frecventele noastre petreceri la grătar sau sesiuni de gulaș, înecate în pălincă.

The Spot Cosy Hostel:
Telefon:
+40 758 350 037

WebSite
Email
Facebook


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La The Spot Cosy Hostel beneficiezi de 10% reducere cu City Card la cazare.
10%