Dansul este poezia piciorului”, spunea un celebru scriitor englez, John Dryden. In acelasi spirit, ne educa Scoala de dans Sonrisa Dance Center pentru care dansul inseamna artă, înseamnă emoție, cucerirea spațiului, curajul de a depăși mobilitatea, performanta de a fi armonioși în întreg limbajul gesturilor, dar și o metoda entuziasta de a ne menține in forma.

Scoala de dans „Sonrisa Dance Center” se adreseaza tuturor celor dornici sa traiasca clipe minunate in pasi de dans, indiferent de varsta. Astfel, Scoala de dans „Sonrisa Dance Center” organizeaza cursurile:

1.Dans de Societate, Salsa – curs pentru copii

Instructorii de la Sonrisa Dance isi propun sa insufle copiilor pasiunea pentru dans, sa contribuie la dezvoltarea armonioasa a acestora, sa le creeze un mediu placut pentru socializare si munca in echipa si nu in ultimul rand sa asimileze cunostinte legate de urmatoarele stiluri: Vals lent, Vals Vienez, Tango, Cha cha, Jive, Merengue, Bachata, Salsa, Kuduro, Polk.

2. Dans de Societate – curs pentru seniori

Deoarece Sonrisa Center crede ca dansul nu are varsta, intr-un mediu relaxant, instructorii vor initia seniorii in urmatoarele stiluri de dans: Vals, Tango, Rock&Roll, Blues, Folclor sau orice alt stil solicitat.

Pe cei ce doresc o calatorie imprevizibila, in pasi de dans, Sonrisa Dance ii poarta pe intreg mapamondul: de la salsa, un amestec de ritmuri de origine latino si afro-caraibiana la merengue, dansul national al Republicii Dominicane si prin extensie si al celor de pe insula Haiti; de la bachata, un stil de muzica foarte popular in Republica Dominicana la kizomba, un stil de dans care a luat o mare amploare in ultima perioada, o fuziune de Semba (predecesorul de Samba), stilul muzicii Zouk din Insulele Caraibe franceze si ritmuri africane, ajungand tocmai pana in Brazilia pe ritmuri de samba.

WebSite
Facebook

Telefon:
0745 538 187


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La scoala de dans Sonrisa Dance Center beneficiati de 10% discount la cursurile organizate.
- 10%