Sonotra Gym Service este o firma specializata pe vanzarea aparatelor de fitness, dar si pe mentenanta si repararea acestora. Astfel, daca detii un aparat fitness sau chiar o sala de forta sau o sala de fitness, cu siguranta serviciile oferite de firma clujeana iti vor fi utile.

Fiecare aparat achizitionat prin Sonotra Gym Service – vezi AICI produsele disponibile, dispune de o garantie de 12 luni. Garantia include doua servicii de mentenanta, precum si inlocuirea aparatului de fitness, in cazul in care acesta nu poate fi reparat in maxim 14 zile lucratoare.

Inedit: spre deosebire de alte companii, alaturi de Sonotra Gym Service nu trebuie sa iti faci griji cu privire la transportul aparatelor de fitness in cazul defectarii lor. Echipa se deplaseaza atat la domiciliu, cat si la firma, in cazul in care sunati pentru programarea unui diagnostic.

Echipa Sonotra Gym Service este alcatuita din experti specializati in numeroase categorii de aparate fitness, actionate prin curent sau mecanice, oferind servicii de reparatii (placi electronice, inlocuire piese defecte, intretinere, schimbare rulmenti, scripeti sau cabluri de otel), precum si servicii de reconditionare a aparatelor (schimbare tapiterie, burete, placaj, revopsire, schimbare componente uzate).

Data viitoare cand intampini probleme la aparatele tale de fitness, apeleaza cu incredere la Sonotra Gym Service!

Date de contact Sonotra Gym Service

Adresa: str. Parâng, nr. 35, Cluj-Napoca

E-mail: [email protected]
Telefon: +40 731 858 505, +40 753 791 883
Website & Facebook
Program de funcționare: Luni-Vineri: 09:00 – 17:00


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
Cu City Card beneficiezi de o diagnosticare gratuita (fara reparatie) la Sonotra Gym Service pentru aparatele de fitness.
Diagnosticare gratuită