Sigi Kultur Cafe din Sibiu este un loc prietenos, artistic si primitor in care puteti savura diverse varietati de cafea si alte bauturi rafinate. Aroma unei cafele proaspete aduce dimineata un zambet pe buze indiferent de zi sau de vremea de afara. Pentru persoanele care nu isi pot incepe ziua decat cu o cafea, exista Sigi Kultur Cafe din Sibiu. Tot aici puteti lua micul dejun, pranzul sau cina.

Localurile de tipul acesta sunt spatii ideale pentru a aduce prietenii impreuna, oamenii cu aceleasi preferinte si dorinta de socializare si relaxare. Muzica buna se imbina cu rasetele, mancarea excelenta si design-ul deosebit al locului. Cafeneaua este situata la parterul Casei Luxemburg, inaugurata in anul 2004.

Kultur Cafe Sigi gazduieste diferite evenimente, precum expozitii de fotografie, pictura sau grafica. De asemenea, sunt organizate petreceri si carnavaluri.

Este recomandat sa va rezervati locul daca va planificati o iesire la evenimentele care se desfasoara in Kultur Cafe Sigi din Sibiu.

Orar: Luni-Duminica: 10:00-03:00

Facebook
WebSite

Telefon:
0724 110 066


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Sigi Kultur Cafe beneficiati de 10% discount la consumatie.
10%