SemiramiS Cafe, „o cafenea pentru tine”, te asteapta  cu bauturi preparate din cafea de origine din zona Sidamo, din Etiopia, proaspat prajita, cu arome ispititoare. De altfel, toate produsele sunt exclusiviste, orientate inspre oameni care apreciaza calitatea si fac din ea un standard al vietii lor cotidiene.

Deschisa in Oradea inca din 2013, SemiramiS Cafe este importator si distribuitor al renumitei cafele arabica de origine controlata. Ce inseamna acest lucru? Asa-numita Specialty Coffee face referire la cafeaua gourmet incadrata la Bursa Cafelei din New York drept Specialy Coffee Class 1, adica o specialitate de cafea cu 0-5 boabe imperfecte/kg. Adevaratii cunoscatori si iubitori de cafea stiu ca in timp ce doar 10% din productia mondiala de cafea este premium, procentul scade la 1% cand vine vorba de cafeaua de origine sau gourmet!

Acestui tip de cafea i se stie exact provenienta, regiunea si cultivatorul, calitatea, varietatea din care face parte sau altitudinea la care este cultivata. In general, este recoltata manual si extrem de riguros selectionata.
Pe langa aceste calitati, cafeneaua oradeana acorda mare atentie si procesului de prajire, ca sursa inerenta de arome savuroase si tentante.

In timp ce, in momentul achizitionarii unei cafele, aceasta este in general prajita si ambalata in urma cu cateva luni, timp in care produsul isi pierde semnificativ din calitati, cafeneaua SemiramiS serveste cafea proaspat prajita si macinata chiar inainte de preparare!

Vei putea alege, asadar, din randul bauturilor preparate cu atentie si migala din cafeaua de origine etiopiana (zona Sidamo), din gama de ceaiuri OrienTea sau poate preferi o ciocolata calda Monbana sau Choc-O-Lait.

Orar: Luni – Sambata: 08:00-17:00;  Duminica: 10:00-17:00

Facebook

Telefon: 0747 129 662

Adresa: Str. Primariei, nr. 23, Oradea


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La SemiramiS Cafe beneficiezi de 10% discount la consumatie cu City Card.
10%