Saloanele de carte R et R: Carte. Cafea. Armonie.

Acestea funcționează în două locații: Str. Republicii nr. 22 și în Cetatea Oradea. Ce înseamnă un Salon de carte? Pe scurt, e vorba de o librărie, cafenea, bibliotecă, spațiu de socializare, toate la un loc.

O librărie – cu cărțile la vedere, cu locuri unde să te poți așeza să citești sau chiar să studiezi o carte alături de o cafea bună, un suc, un ceai. O librărie-bibliotecă care să-ți dea cartea acasă, dacă nu ai vreme să cotrobăi între filele ei. O librărie-cafenea unde cărțile și oamenii se întâlnesc cu bucurie, unde librarul salută, zâmbește, este amabil și mai ales știe… știe cu competență ce are pe raft, ce poate să-ți recomande pe aceeași temă, de același autor, de aceeași editură sau de alte edituri.

Un spațiu cultural și de socializare, cu lansări, conferințe și discuții, cercuri literare și seri de lectură, recitaluri muzicale, expoziții de artă, ateliere de creație, cu artiști ai urbei, dar și din alte locuri din țară și din lume. Un loc de întâlnire a oamenilor cu oamenii și cu ideile lor.

Am creat Saloanele de carte R et R sub semnul celor mai de folos omului zăbave și al dorinței de a anima viața culturală a orașului în care s-a născut proiectul nostru de editură (Ratio et Revelatio Publishing House) în urmă cu exact trei ani.
WebSite
Facebook
Telefon: 0724 183 822


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Saloanele de carte R&R beneficiati de 10% discount la orice consumatie si la carti.
10%