Salina Turda reprezinta una dintre atractiile turistice principale din zona judetului Cluj, dar si din Transilvania. Publicatii straine, artisti si turisti din intreaga lume raman fascinati de minunata lume subterana pastrata si reinterpretata aici.

Mina de sare din Durgau – Valea Sarata isi are inceputurile inca din secolul al XVII-lea. Intre timp, Salina Turda a devenit monument istoric al judetului Cluj – conform listei elaborate de MCPN din Romania, in anul 2010. Un muzeul de istoria a mineritului in sare, Salina Turda surprinde prin jocul de natural si design modern, simplitate si eleganta.

Numeroasele activitati de agrement, recreative si balneare reprezinta si ele o atractie in sine. Pe langa galeriile subterane, minele si salile specifice, Salina Turda dispune si de un strand, SPA, bazin inot, roata, minigolf, tenis, biliard, bowling sau plimbari cu barcuta pe lacul subteran.

Detinatorii de City Card pot beneficia de ghidaj gratuit prin intermediul aplicatiei nostre. Momentan va oferim informatii la fata locului despre 12 puncte de interes din Salina Turda:

1. Galeria Franz Josef
2. Mina Iosif – sala ecourilor
3. Sala Crivacului
4. Sala putului de extractie
5. Mina Ghizela
6. Sala de apel – Altarul
7. Sala de apel – Scara bogatilor
8. Mina Rudolf
9. Mina Terezia
10. Mina Anton
11. Stationar Gizela
12. Salina Balneara

Program zilnic: 09:00 – 19:00 (ultima intrare la ora 18:00)
Program baza de tratament: Luni, Marti, Sambata & Duminica: 09:00 – 14:00; Miercuri, Joi, Vineri: 09:00 – 16:00

Telefon:
0364 260 940


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Salina Turda beneficiezi de prețuri reduse la intrare, dupa cum urmeaza: 15 lei pentru adulti si 8 lei pentru copii, studenti, pensionari
Pret redus