Rewine Bar

Rewine Bar invită iubitorii de vin să-i calce pragul, dar nu numai. Imaginați-vă că mergeți dimineața să serviți o cafea, un mic dejun, o gustare, poate chiar să finalizați ce aveți de lucru pentru servici, cu laptopul propriu. Iar, după ora 16:00, decorul se schimbă, angajații profesioniști în domeniul cafelei le fac loc celor profesioniști în domeniul vinului, gustările devin mult mai sățioase și potrivite pentru acest gen de băutură amețitoare. Cum vi se par aceste două imagini care la Rewine Bar se împletesc de minune?

Povestea Rewine Bar a pornit, bineînțeles, din pasiune pentru vin. Inițial doar magazin online, de unde și astăzi puteți cumpăra vinuri alese, după preferințe, s-a observat o necesitate în comunitatea orădeană de a exista și un astfel de local care să încânte gusturile celor care iubesc vinul.

S-a mai observat încă un lucru. Faptul că, oamenii construiesc relații foarte frumoase atunci când au o pasiune comună și se întâlnesc într-un mediu potrivit. Drept urmare, îmbinându-se arta cu povestea vinului, la Rewine Bar se organizează evenimente în mod constant pentru a le oferi orădenilor posibilitatea de a asculta povești și de a și le spune pe ale lor, la un pahar… de vin.

Program:
L – J: între orele 08:00 – 24:00
V: între orele 08:00 – 01:00
S: între orele 08:00 – 01:00
D: între orele 08:00 – 23:00

WebSite
Facebook
Telefon: 0772 277 777


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La ReWine beneficiati de 10% discount la toate produsele.
10%