Aveti nevoie de un loc de cazare central, confortabil si ieftin? Retro Hostel Cluj este exact ce aveti nevoie! Situat in centrul orasului Cluj, pe o straduta pietonala linistita, langa vechiul zid medieval al orasului, Retro Youth Hostel ofera servicii de cazare in regim hostel, cu camere single, duble, triple si dormitoare comune.

In total, Retro Youth Hostel ofera 50 de locuri de cazare amenajate modern in camere single cu baie, buble, twin cu baie proprie si bai comune, camere triple, camere cvadruple si dormitoare comune. Toate preturile noastre sunt cu micul dejun inclus! Reduceri pentru grupuri si clientii de lunga durata!

De asemenea, Retro Youth Hostel ofera clientilor bucatarii complet echipate, sali de servit masa si de internet, precum si un spatiu comun de socializare amenajat intr-o fosta pivnita.

In pretul de cazare, Retro Youth Hostel mai ofera: mic dejun, cafea gratis tot timpul zilei, ceai gratis tot timpul zilei, acces nelimitat la bucatarie – complet echipata, o harta gratuita a orasului, acces gratuit la internet. Datorita pozitiei ultracentrale si a serviciilor si preturilor oferite, Retro Youth Hostel este o alternativa de cazare care merita luata in considerare cand va hotarati sa vizitati Clujul.

– recepția noastra este deschisă 24/24;
– va stam la dispozitie cu informații turistice, hărți locale gratuite;
– avem WI-FI, trafic de internet rapid, gratuit și garantat pe toată durata șederii;
– bucătăria complet echipată este la dispoziția clientilor;
– aveți ceai și cafea gratuita pe toată durata șederii;
– dispunem de saună, contracost sau gratis pentru turistii care au un sejur de minim 3 zile;
– dispunem de un spatiu pentru socializare cu o capacitate de 24 locuri, dotat cu smart TV, o bibliotecă și un pick up cu viniluri;
– avem un spațiu de depozitare temporal al bagajelor, dupa check-out;
– avem biciclete gratuite pentru oaspeți, în limita disponibilității;
– servicii de rent a car și de transport intern cu autoturisme proprii, inclusiv microbuze;
– organizam mai multe tipuri de circuite turistice ale Clujului!
– organizam diverse excursii de o zi și de mai multe zile în orice zona a Transilvaniei și la cerere a Romaniei;.

Orar: Deschis Non Stop

Website 

Telefon:
0755 114 989
0264 450 452


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Retro Hostel beneficiezi de 10% discount la cazare, 10% discount la servicii turistice Retro Travel si 30% la pretul de cumparare carduri Hostelling International.
- 10%