Restaurant Versailles Sibiu este situat la doar un kilometru distanta de Muzeul Civilizatiei Populare Astra in directia Cisnadioara. Acest local dispune de bucatarie cu servicii profesionale. Pasiunea, experienta si pregatirea angajatilor se oglindeste in multumirea clientilor dupa ce au trecut pragul si au savurat preparatele delicioase si sofisticate regasite in meniul diversificat.

Aveti la dispozitie retete internationale, dar si mancaruri traditionale romanesti. Atentia asupra detaliilor garanteaza servicii elegante si impecabile.Restaurantul Versailles Sibiu va sta la dispozitie pentru orice eveniment unic din viata dumneavoastra si a familiei. Se pot organiza nunti, botezuri, diferite aniversari, evenimente business, dar si intre prieteni. Locatia, dar si amenajarea restaurantului permit organizarea oricarui tip de eveniment, indifferent de ocazie.

Design-ul este modern, in acelasi timp placut, care te imbie sa ramai cat de mult si sa savurezi mancarea delicioasa pregatita cu multa daruire. Salonul este unul incapator, acesta fiind de 600 mp, cu posibilitatea de extindere pana la 1200 mp. Terasa este de 300 mp, avand in componenta sa si patru baldachine.

Orar: Luni-Duminica: 12:00-24:00

Facebook
WebSite

Telefon:
0733 947 286


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Restaurant Versailles Sibiu primiti 10% discount la consumatie.
10%