Restaurant Shanghai s-a deschis în Cluj-Napoca, in aprilie 1998, prin unirea eforturilor a trei asociati – doi romani si un chinez. Inca de la deschidere am dorit sa oferim clientilor nostri preparate si servicii de calitate intr-o ambianta cat mai placuta. In toti acesti ani am cautat sa imbunatatim oferta noastra si speram ca am reusit sa satisfacem intr-o cat mai mare masura exigentele clientilor nostri, prin specificul nostru castigandu-ne un loc aparte pe piata restaurantelor din Cluj.

Va asteptam pe Calea Turzii nr. 42, intr-o locatie deosebita – clasificata la trei stele. Restaurant Shanghai are un meniu alcatuit din peste 200 de preparate specific chinezesti gustoase si sanatoase, gatite pe loc din materii prime proaspete. Shanghai a fost declarat Restaurantul Anului 2009 in Romania (premiu acordat de HRBexpert).

In iunie 2006 am deschis primul Shanghai Express in Cluj-Napoca – pe Str. Memorandumului nr.4. De atunci, datorita dorintei noastre de a oferi clientilor preparate si servicii de calitate, intr-o ambianta cat mai placuta, am reusit sa deschidem trei unitati – una dintre ele este situata in zona ultracentrala a Clujului, al doilea se afla in Iulius Mall – Food Court. A treia unitate Shanghai express a fost deschisa la inceputul lunii Octombrie 2009 in galeria hypermarketului Cora Cluj.

Orar: Zilnic: 12.00–24.00

Website
Facebook

Telefon:
0727 833 453


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Restaurant Shanghai, pe Calea Turzii, nr. 42, beneficiati de 10% discount la mancarea consumata. Reducerea nu se acorda in cazul meniurilor si nu se cumuleaza cu alte oferte deja existente.
- 10%