Restaurant Pizzerie Roma isi asteapta oaspetii intr-un decor rustic si un ambient placut, cu preparate culinare savuroase si variate. Aflat pe str. George Enescu, nr. 4, in Hunedoara, Restaurant Pizzerie Roma le pregateste celor care trec pragul restaurantului un meniu variat, cu aperitive, supe sau ciorbe, preparate din pui, porc sau vita, garnituri, sosuri si salate. Nu lipesc nici fructele de mare si preparatele din peste, pastele si, bineinteles, diversele sortimente de pizza. La finalul unei mese copioase, puteti savura pe indelete delicioase deserturi!

Pentru cei mai matinali dintre clienti, care cunosc importanta unui mic dejun sanatos, intre orele 10:00 – 12:00, Restaurant Pizzerie Roma prepara omlete cu sunca si cascaval, ochiuri cu bacon sau traditionala papara cu slanina si branza. Micul dejun e completat de un fresh si o cafea aromata, pentru inceputul unei zile minunate.

Zilnic, intre orele 12:00 – 15:00, Restaurant Pizzerie Roma ofera Meniul Zilei, cu o ciorba la alegere (de burta, vacuta sau fasole) si felul doi, care variaza de la zi la zi.

Totodata, nu sung neglijati nici cei care nu au timp sa manance la restaurant, caci acestia se pot bucura de serviciile de catering oferite de Restaurant Pizzerie Roma.

Pofta buna!

Orar: Zilnic: 12:00 – 00:00

Telefon:
0254 719 080
0722 466 798
0746 115 680

Adresa: Str. George Enescu, nr. 4, Hunedoara


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Restaurant Pizzerie Roma beneficiati de 10% discount la consumatie. Reducerea nu se cumuleaza cu alte oferte.
10%