Restaurant Pensiunea Edy se afla in incinta pensiunii de pe malul Vaii Racilor din Turda, judetul Cluj. Oaspetii pensiunii, fie ca aleg sa se cazeze aici, fie ca se opresc doar la restaurant, se pot bucura de o priveliste superba, caci de pe terasa se zareste Rezervatia Naturala Cheile Turzii, unul dintre cele mai frumoase locuri din Transilvania!

Aflat la mai putin de 1 km distanta de Salina Turda, Restaurant Pensiunea Edy este locul ideal pentru o masa copioasa si delicioasa, inainte sau dupa o vizita la unul dintre cele mai frumoase si mai renumite spatii subterane. Pe langa Salina Turda, in apropiere de Restaurant Pensiunea Edy, turistii mai pot vizita Cheile Turzii, Castrul Roman, Cheile Turului, Mormantul lui Mihai Viteazu sau zona Vaii Ariesului.

Deschis turistilor pe toata durata anului, Restaurant Pensiunea Edy le ofera acestora un minunat loc de relaxare asezonat cu savuroase preparate si mancaruri traditionale cu specific romanesc si unguresc, totul intr-o atmosfera placuta si intima.

Website 

Telefon:
0364 113 604
0741 946 640


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Restaurant Edy beneficiezi de 5% discount in sezon (01.05 - 30.09) si 10% discount in extrasezon (01.10 - 30.04) la consumatie. Reducerea nu se aplica la meniul zilei.
10%