Restaurant Olive ofera mai mult decat o experienta senzoriala, are menirea de a-ti purta simturile intr-un itinerar culinar de la naturaletea bucatariei romanesti la excentricitatile celei internationale. Reusita unei intalniri consta, dincolo de ambient si mancare, intr-o servire ireprosabilă. Acesta este motivul pentru care plasam in permanenta clientul in centrul universului nostru. Consideratia pe care ti-o purtam ne ajuta sa venim in intampinarea nevoilor tale.

Olive inseamna rafinament si calitate exceptionala a serviciilor, confort si intimitate, gastronomie internationala. Meniul nostru cuprinde bunatati capabile sa satisfaca si cele mai rafinate gusturi, indiferent de cultura culinara, cat si de statutul degustatorului, restaurantul Olive lanseaza o invitatie la intimitate si bun gust.

Misiunea noastra este sa transformam, fie ca este vorba de o cina in doi, sau o seara de grup, intr-o memorabila experienta cu pregatiri speciale si un meniu personalizat. Iti tratam cu o deosebita atentie asteptarile, decorand masa si localul in acord cu gusturile tale si te delectam cu muzica preferata.

Website
E-mail
Facebook

Telefon:
0758 607 269


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Restaurantul Olive beneficiezi de 10% discount la consumatie.
10%