Restaurant Jules este un local cu tenta frantuzeasca, cu o terasa romantica si wine bar cu vinuri alese cu atentie. Clientii vin aici pentru a servi un pranz elegant in stil business, dar cald si primitor. De asemenea sunt organizate desgutari de vin intr-un mediu dinamic si deosebit.

Evenimentele si petrecerile au si ele un loc aparte in viata Restaurantului Jules. Meniul este echilibrat si va propune o selectie autentica si valoroasa a produselor culinare.

Nutritia este importanta pentru fiecare dintre noi, tocmai de aceea este indicat sa fie una de calitate de aceea echipa Jules se dedica 100% ca dumneavoastra sa beneficiati de cele mai bune servicii. Aici puteti savura si diverse bauturi rafinate, congnac-uri, vinuri care se regasesc in nmeniul foarte diversificat si bogat al restaurantului.

La cerere se pot gazdui evenimente private, cursuri de gatit, ateliere de creatie pentru copii si team-building-uri gastronomice. Preparatele culinare se pot comanda si la domiciuliu sau la alta locatie dorita de client, cu mentiunea ca transportul nu este inclus in tarif.

Orar: Luni-Duminica: 12:00 – 24:00

Facebook
WebSite

Telefon:
0369 454 441


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Restaurant Jules beneficiati de 5% discount la consumatie.
5%