Alaturi de hotelul cu acelasi nume, Restaurant Hanul Muresenilor isi asteapta musafirii intr-o oaza de relaxare si deconectare, in localitatea Sacele din Brasov, intr-un spatiu ferit de poluare sau de griji, inconjurat de munti si paduri de brad.

Specialitatile culinare, preparate in mult apreciata bucatarie a restaurantului de patru stele, satisfac cele mai diverse gusturi si curiozitati gastronomice. De Hanul Muresenilor apartine si placuta terasa aflata langa lacul de agrement, cu vatra pentru focuri de tabara si foisoare ideale pentru petrecerea timpului liber, precum si gradina de vara. Aici, restaurantul gazduieste evenimente speciale, fie corporate (team building-uri, petreceri de sfarsit de an), fie evenimente sociale: nunti, botezuri, cununiilor religioase sau civile.

Restaurant Hanul Muresenilor are o capacitate de peste 200 de locuri in total, la parter și pe cele doua balcoane, precum dispune si de doua sali de evenimente private a cate 50, respectiv 60 de locuri.

Relaxeaza-te si bucura-te de vacanta sau de cele mai frumoase momente din viata la Restaurant Hanul Muresenilor!

Facebook
Website

Telefon:
0758 025 450


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Restaurant Hanul Muresenilor beneficiati de 10% discount la consumatie. Reducerea se acorda pentru rezervarile individuale cu servire a la carte.
10%