Restaurant Cris din Oradea s-a nascut din dorinta de a le oferi oamenilor o alternativa de alimentatie sanatoasa. Cu un meniu bazat exclusiv pe preparate vegetale, Restaurant Cris isi intampina prietenii intr-o atmosfera calma, pe un fundal melodios ce favorizeaza deconectarea si savurarea unor preparate exceptionale.

Schimbarea unui stil de viata agitat cu unul sanatos, care acorda atentiei modului in care ne alimentam, nu este un pas usor. De aceea, astfel de locuri care ne incurajeaza sa avem grija de noi sunt atat de pretioase. Ne place sa luam masa in oras alaturi de persoana draga noua sau alaturi de familie si prieteni, asa ca de ce nu am face-o intr-un spatiu menit sa aiba grija de corpul nostru, precum si de linistea noastra interioara?

Restaurant Cris este un proiect indraznet: e greu sa deschizi un restaurant vegetarian si sa ai inca din prima zi clienti. Insa schimbarea stilului de viata se poate face doar incurajandu-i si pe ce cei din jurul tau si aratandu-le alternativele.

„Simt o pace sufleteasca, un simtamant al unei datorii cel putin partial implinite cand stiu ca o parte din oameni au posibilitatea sa manance sanatos, sa invete sa gateasca hrana sanatoasa, sa invete sa traiasca bine si sa se bucure de viata.” – Florin Chirila, proprietar Restaurant Cris Oradea.

Orar: Luni – Joi: 09:00-20:00; Vineri: 09:00-16:00

Website
Facebook
Email: restvegan@yahoo.com

Telefon: 0259 441 594

Adresa: P-ta Emanuil Gojdu, nr. 49, Oradea, judetul Bihor


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Restaurant Cris beneficiezi de 10% discount la consumatie cu City Card.
10%