Situat pe malul Crisului Repede, in Oradea, Restaurant Crinul Alb este locul ideal de intalnire pentru iubitorii gastronomiei romano-italiene. Cei care aleg sa treaca pragul restaurantului, vor putea alege dintr-o gama larga de preparate savuroase cu specific romano-italian, din care nu lipsesc pastele, supele, ciorbele, preparatele din carne, peste si, desigur, diversele sortimente de pizza.

Considerat a fi unul dintre restaurantele cu traditie din Oradea, Crinul Alb a devenit in ultimii ani unul dintre cele mai frecventate localuri din oras. Pe langa meniul variat, servirea ireprosabila si atmosfera prietenoasa, Restaurant Crinul Alb este renumit si datorita pozitionarii sale. Vara, fatada de sticla a restaurantului se deschide, oferind o priveliste unica si un fundal melodios si lin al Crisului curgator, iar iarna puteti savura o pizza aburinda, in timp ce dincolo de cortina de sticla ninge frumos.

De asemenea, un alt atu al Restaurant Crinul Alb este programul non-stop, localul primindu-si clientii cu bratele deschise la orice ora din zi sau din noapte.

Orar: Zilnic: Non-stop

Website
Facebook

Telefon:
0733 107 861
0259 417 731
0359 461 111

Adresa: Parcul Traian, nr. 31, Oradea, Bihor


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Restaurant-Pizzerie Crinul Alb beneficiati de 10% discount la consumatie.
10%