Restaurant Camara Boierului Hilton Sibiu va ofera o experienta culinara romaneasca autentica. Meniul este unul variat, cu retete care mai de care mai gustoase si arome uncie transilvanene. Atmosfera la Restaurant Camara Boierului Hilton Sibiu reda elementele autohtone de interes, in special pentru turistii straini. Aici puteti savura un mic dejun consistent, bogat si sanatos preparat cu ingrediente proaspete de inalta calitate.

Va puteti relaxa in compania unei cafele aromate. Restaurantul va ofera si posibilitatea de a servi brunch, pranz sau cina. Este spatiul ideal pentru o intalnire cu prietenii sau o cina in familie. Personalul este amabil si prietenos si va sta la dispozitie pentru orice nelamurire si intrebare. Experienta angajatilor si pregatirea acestora se reflecta in serviciile de calitate superioara pe care Restaurant Camara Boierului Hilton Sibiu il pune la dispozitie fiecarui client.

Localul este unul spatios, incapator si luminos conceput in asa fel incat sa satisfaca cele mai pretentioase si sofisticate gusturi.

Orar: Luni-Duminica: 12:00-24:00

Facebook
WebSite

Telefon:
0269 505 600

 


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Restaurant Camara Boierului Hilton Sibiu beneficiati de 10 % discount la consumatie.
10%