Prezent in peisajul restaurantelor oradene inca din anul 1900, Restaurant Butoiul de Aur isi pastreaza eleganta specifica inceputului de secol XX. Aflat in zona centrala din Oradea, pe str. Iosif Vulcan, nr. 1, restaurantul le ofera clientilor posibilitatea de a savura o masa delicioasa, cu preparate specifice atat bucatariei traditionale romanesti, cat si celei internationale.

Daca faci o rapida incursiune imaginara in timp, te vezi parca la Restaurantul Butoiul de Aur, fosta cafenea, stand alaturi de mari personalitati. La masa din stanga, vreun presedinte de stat sau o fata regala, la mesele din dreapta, iata un grup de actori si oameni de cultura celebri. Toti si-au lasat semnatura in Cartea de Onoare a localului, astfel ca din scurta ta calatorie in timp ii vei putea recunoaste mai usor.

Revenind la delicioasele preparate aflate in fata ta, pe masa, alaturi de ele, Restaurant Butoiul de Aur ofera si o larga si variata colectie de vinuri din podgorii celebre, totul servit impecabil intr-o atmosfera rustica, eleganta si prietenoasa.

Pofta buna!

Orar: Luni – Joi: 09:00-23:00;  Vineri – Sambata: 09:00-00:00;  Duminica: 11:00-00:00

Website
Facebook

Telefon:
0359 427 162
0723 410 902

Adresa: Str. Iosif Vulcan, nr. 1, Oradea


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Restaurant Butoiul de Aur beneficiati de 10% discount la consumatie.
10%