Restaurant Belvedere se afla la ultimul etaj al Hotelului Belvedere, fiind unic prin amplasarea sa si imaginea panoramica asupra Brasovului pe care o ofera, dar si prin bucataria diversificata, inovativa si sanatoasa, specifica unei abordari Haute Cuisine. Spatiul din Restaurant Belvedere a fost special conceput pentru a oferi oaspetilor sai o splendida priveliste asupra Brasovului Vechi si Nou, atat la prans, cand lumina intensa a zilei ne incarca de energie, cat si seara, la o cina, admirand luminile feerice ale orasului.

Restaurant Belvedere va ofera o experienta cu totul si cu totul aparte, de la peisajul minunat, pana la servirea ireprosabila. Echipa de bucatari a restaurantului este condusa de maestru in arta culinara Chef Ioan Florescu si s-a remarcat la cele mai grandioase competitii gastronomice, Restaurant Belvedere fiind astfel cel mai premiat restaurant romanesc din Europa!

Toate deliciile culinare si specialitatile din meniu sunt creatie proprie ale maestrului bucatar Ioan Florescu, iar experienta si talentul sau isi spun cuvantul. Pentru diversitate, Restaurant Belvedere isi schimba meniul o data la trei luni. Mai mult, daca doresti sa fii surprins, poti comanda Surpriza Bucatarului: decizi ce tip de carne doresti, iar bucatarul va gati un preparat care nu se afla in meniu, special pentru tine. Specialitatile culinare care va vor incanta simturile, pot fi savurate alaturi de cele mai fine bauturi, cele mai alese vinuri si intotdeauna o muzica de calitate.

Daca va doriti o evadare din cotidian si simtiti nevoia de un rasfat, decorul interior, contemporan si elegant de la Restaurant Belvedere, alaturi de savuroasele preparate culinare, va vor oferi momente feerice, de neuitat!

Orar: Luni: 14:00 – 24:00; Marti – Duminica: 12:00 – 24:00

Website
Facebook

Telefon:
0268 415 575
0735 404 169


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Restaurant Belvedere beneficiezi de 10% discount la mancare.
10%