Restaurant Amasi Brasov va propune o experienta culinara inedita, fiind primul restaurant cu specific libanez din orasul de sub Tampa.

In randul restaurantelor brasovene, exista un loc deosebit, aparte, care va propune sa va uimiti simturile cu preparate culinare unice. Restaurant Amasi isi incanta oaspetii cu ierburi aromate, condimente deosebite si cu ingrediente proaspete, majoritatea naturiste.

Cei pasionati de traditia si cultura Orientului Mijlociu, de indata ce inchid ochii isi pot imagina un apus de soare, cu vocea muselimului ce cheama la rugaciune, camile ce pasesc domol si oamenii investmantati in traditionalele gealibilii, acoperiti cu shashuri albe, largi. Daca vor deschide ochii, vor descoperi la Restaurant Amasi un colt mic de Orient, caci aici a fost adusa bucataria si traditia libaneza. Bucataria Orientului Mijlociu este renumita in intreaga lume, fiind apreciata pentru bogatia gusturilor si rafinamentul preparatelor.

Restaurant Amasi va invita sa descoperiti aromele si preparatele specific libaneze, intr-un mod axat pe calitate, caci toate produsele sunt proaspete si se prepara doar in momentul comenzii.
Va dorim pofta buna!

Orar: Luni – Sambata: 09:00-24:00; Duminica: 11:00-24:00

Website
Facebook 

Telefon:
0368 454 033


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Restaurant Amasi beneficiezi de 10% discount la consumatie.
10%