Rentissimo Rent a Car ofera servicii profesionale de inchirieri masini si microbuze in Brasov, la cele mai bune preturi din oras! Avand sediul pe strada Harmanului, nr. 49A, la reprezentanta Opel din Brasov, Rentissimo Rent a Car Brasov isi asteapta clientii mereu cu zambetul pe buze! Firma promite cele mai bune preturi la inchirieri masini si microbuze in Brasov si, mai mult, preturile includ toate taxele, fara costuri ascunse si surprize nedorite.

Daca te-ai saturat de masini vechi si costuri ascunse, la Rentissimo Rent a Car Brasov ai la dispozitie masini noi din clasa mica, compacta sau minibus, cu transmisie manuala sau automata, cu cel mult 100 000 km rulati si NU mai vechi de 3 ani. Toate masinile beneficiaza de asistenta rutiera 24/7, de kilometri nelimitati, asigurari RCA si CASCO, de rovinieta si respecta legislatia la anvelopele de sezon, asigurand toate standardele de calitate si securitate. Astfel, tu nu mai nici o alta grija in plus!

Totodata, la Rentissimo gasesti spre inchiriere scaune speciale pentru transportul copiilor in siguranta, precum si sisteme de navigatie GPS! Pentru o taxa suplimentara de 50 Euro, Rentissimo Rent a Car Brasov va ofera posibilitatea de a preda masina la Aeroportul International Henri Coanda din Otopeni sau la Aeroportul International Sibiu!

Masinile pot fi rezervate online sau telefonic, iar plata se poate face numerar sau prin carduri Visa sau Mastercard la ridicarea masinii.

Website
Facebook 

Telefon:
0730 506 030


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Rentissimo beneficiezi de 10% discount la servicii.
10%