Pro Smart Cleaning

Puteti uita de orice analiza a pietei dedicate serviciilor de curatenie, Pro Smart Cleaning fiind propunerea noastra in ceea ce priveste segmentul de calitate. Daca alegerea unei firme de curatenie vi se parea o etapa destul de dificil de indeplinit, acum aveti la indemana o solutie care se dovedeste eficienta, accesibila si de un profesionalism desavarsit, asa cum ar trebui sa se prezinte orice companie romaneasca.

Poate parea o joaca de copii insa curatenia chiar are numeroase puncte sensibile, experienta intregului staf fiind extrem de importanta. Veti fi intampinati cu multa amabilitate, vi se vor explica absolut toate etapele serviciului de curatenie in baza unui contract ferm, in timp ce procedurile ulterioare nu necesita niciun fel de implicare din partea dvs.

Majoritatea dintre dvs se vor gandi ca aceasta alaturare nu exista pe piata serviciilor din Romania insa Pro Smart Cleaning este una dintre firmele care pune pret atat pe calitatea serviciilor cat si pe clienti. Solutia la indemana din acest punct de vedere este practicarea unor preturi minime si ridicarea standardelor de calitate, totul pentru ca fiecare client sa se declare incantat de o colaborare ce se va dovedi fructuoasa pe termen scurt, mediu si lung.

Printre serviciile oferite de Pro Smart Cleaning enumeram: curatenia generala care implica curatarea geamurilor, mobila, grupuri sanitare, bucatarii etc; curatenia de intretinere; curatenia dupa constructor si dupa renovare; dezinfectia cu aburi si multe altele.

Nu am reusit sa va convingem ca Pro Smart Cleaning reprezinta cea mai buna solutie in ceea ce priveste serviciile de curatenie?

Date de contact:
Telefon: 0752 970 721, 0756 843 587
E-mail

Oferte City Card in aceasta locatie:
La Pro Smart Cleaning beneficiati de un discount de 10% la toate serviciile.

 

 


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Pro Smart Cleaning beneficiati de un discount de 10% la toate serviciile.
10%