Pro Dance Studio, atat prin ramura dansului sportiv, cat si prin abordarea dansului popular, este autenticul club continuator al Scolii de Dans ,,I. C. Vasiliu”, infiintata in Brasov in urma cu 50 de ani.

Ramura dansului sportiv a fost preluata de Ioana Mihalcea, fiica maestrului I. C. Vasiliu, fiind dezvoltata, incepand inca din 1992, in cadrul primului club afiliat Federatiei Romane de Dans Sportiv, cu primele concursuri de gen organizate in Brasov si pana in prezent, cu numeroasele activitati dezvoltate la club. De aici au plecat generatii intregi de dansatori, dintre care unii au devenit antrenori cu propriile lor cluburi de dans si cu rezultate ce reflecta tot ceea ce Brasovul ofera azi in materie de dans sportiv.

Tototdata, repertoriul folcloric lasat de maestrul I. C. Vasiliu a devenit mostenirea formatiei Romanasul, cu o bogata sursa de lucru pentru toate generatiile de dansatori pe care Octavian Frunza, ca un adevarat discipol, le pregateste din anul 1999 si pana in prezent.

Ce puteti invata la Pro Dance Studio?

Experienta si profesionalismul sunt ceea ce ne reprezinta! La Pro Dance Studio puteti invata:

Dansuri de societate: Vals lent, Tango, Vals vienez, Foxtrot (dansuri standard); Samba, Cha cha, Rumba si Jive (dansuri latino); Salsa, Bachata, Tango argentinian (dansuri la moda);
Zumba: va puteti intretine forma fizica, va incarcati cu energie si va distrati pe ritmuri latino;
Folclor: Hora, Sarba, Brau de Bran sau de Fagaras, Invartita, Hategana si multe alte ritmuri zonale dar nu numai.

Va asteptam cu drag sa ne bucuram impreuna de magia dansului!

Website
Facebook

Telefon:
0756 053 557
0724 264 972

 


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Pro Dance Studio beneficiezi de prima lectie gratuita.
Prima lectie