Pokka Bistro Cafe

Clujul e un oraş gustos. La propriu. E un oraş care a devenit tot mai bogat şi diversificat în ofertele culinare. Pentru cei care încă nu au aflat, în Cluj putem degusta inclusiv specialităţi mexicane. Sunteţi curioşi? Ei bine, sunteţi invitaţi să gustaţi diversele preparate preparate Tex-Mex de la POKKA, pe care îi veţi găsi la foodcourt Iulius Mall.

Probabil deja v-aţi dat seama, Tex-Mex se referă la acele specialităţi culinare care îmbină ingrediente provenite din spaţiul american cu idei culinare venite direct din bucătăria mexicană. POKKA e singura locaţie din Cluj care oferă o gamă largă de preparate culinare cu specific Tex-Mex care îţi lasă gura apă, fără să-ţi ia foc.

Vă aşteaptă gusturi exotice şi bogate! Puteţi încerca, de exemplu, Burrito, Quesadilla, Nachos chilli con carne, Taco Platter sau Enchiladas rojas gătite după reţete autentice mexicane. Iar dacă vreţi să vă delectaţi cu preparate cu totul deosebite, vă recomandăm câteva combinaţii delicioase: muşchi de porc cu sos de ghimbir sau enchilada-burrito cu creveţi (Pokka Delivery, comenzi online). Şi pentru că o porţie de burrito merge oricând însoţită de o băutură savuroasă, vă recomandăm să încercaţi şi berea mexicană Sol.

Orar: Luni – Duminică: 10.00 – 22.00
Adresa: Iulius Mall, zona Food Court, Str. Alexandru Vaida Voevod, nr. 53B, Cluj-Napoca

WebSite
Facebook

Telefon:
0755 076 552

 


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La POKKA Cluj @Iulius Mall beneficiaţi de un discount de 10% la consumaţie dacă dețineți un Top City Card sau BCR City Card.
- 10%