Point Event

Activam sub brandul Point Event de peste doi ani de zile, insa experienta care ne defineste a implinit mai bine de 10 ani in care am organizat mai multe evenimente in domenii diverse: cursuri si seminarii, traininguri, conferinte. Temele au fost diverse de la caritabile, de socializare, de educație antreprenoriala si business. I-am promvat pe cei unii dintre cei mai reprezentativi oameni de afaceri din tara si strainatate.

Primul nostru an a fost un an incarcat de realizari, satisfactii si vise implinite, un an de introspectie, educare si dezvoltare continua, pentru ca serviciile oferite de noi sa atinga cel mai inalt nivel. Un an in care am adus impreuna oameni valorosi, ne-am inspirat si sprijinit reciproc, un an al cresterii, atat numerice cat si valorice, am participat la multe proiecte de business si de voluntariat creand o comunitate bazata pe interes comun acordat omului si universului ce ne inconjoara.

Credem in vise!

Viata reprezinta miscare si schimbare continua, iar alegerile pe care le facem ne definesc si ne marcheaza existenta, astfel ca, noi am ales sa visam si sa credem in vise, acordand atentie profunda, deschidere si indrumare atenta, pentru a crea cadrul potrivit in care obiectivele, dorintele si visele dumneavoastra sa devina realitate.

Website
Facebook

Telefon:
0721 899 088


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Point Event beneficiezi de 20% reducere din valoarea accesului la evenimentele organizate de ei.
-20%