Pizzeria Mamma Mia Don Felipe

Pizzeria Mamma Mia Don Felipe se poate mandri cu faptul ca este prima pizzerie autentic italiana din Oradea. Oferta din meniu este variata, cu nenumarate sortimente de pizza. Pizza este unul din cele mai apreciate feluri de mancare din intreaga lume, iar la Mamma Mia clientii se pot bucura de o pizza excelenta, facuta dintr-un aluat gustos care este pus spre coacere in cuptor, dupa ce ingredientele cele mai bune au fost presarate pe el. Chiar daca restaurantul are ca specialitate pizza, in meniul sau exista si oferte delicioase de paste, diferite feluri principale, si nu in ultimul rand deserturi imbietoare.

Mamma Mia este o pizzerie autentica, si un restaurant de top din Oradea, cu un ambient mai mult decat placut unde clientii sunt tratati pe masura asteptarilor.

Atunci cand vrei o pizza italieneasca , sau poate ai pofta de o portie de paste fierbinti si savuroase, sau o mancare plina de gust si un desert delicios, poti sa mergi cu incredere la pizzeria-restaurant Mamma Mia. Aici vei avea garantia calitatii si a gustului, a seriozitatii si profesionalismului.

Veti gasi un meniu bogat de gustari, paste, supe, preparate din carne de si deserturi delicioase, toate pregatite in bucataria restaurantului de bucatari priceputi. Pentru o experienta culinara desavarsita, treceti pragul restaurantului Mamma Mia din Oradea.

Date de contact:
Adresa: Piata Cetatii, nr. 28
Telefon: 0735 777 288
Website

Oferte City Card in aceasta locatie:
La Mamma Mia beneficiati de un discount de 10% la toate produsele.


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Mamma Mia beneficiati de un discount de 10% la toate produsele.
10%