Pizza Acrobatica

Pizza Acrobatica aduce savoare si arome imbietoare, de nerefuzat, in centrul Clujului. Daca ajungi pe str. Avram Iancu, nr. 13, pe colt cu Universitatii, iti va fi greu sa nu te opresti: in noua locatie de aici, Pizza Acrobatica isi continua aventura culinara.

Printre retete de pizza clasice sau inedite, care au facut din Pizza Acrobatica una dintre cele mai indragite pizzerii clujene, vei face chiar tu acrobatii, caci aluatul, ingredientele delicioase si atmosfera prietenoasa… te vor da peste cap! Si nu doar diversele sortimente de pizza sunt un deliciu la Pizza Acrobatica, ci si pastele sau salatele. Pentru o experienta culinara mai inedita, poti incerca si un roll-up pizza!

Cu o vasta experienta in acrobatiile cu aluatul de pizza, Pizza Acrobatica nu face decat sa transmita aceasta pasiune culinara a lui Lucian Stoian si catre clujenii si turistii care aleg sa treaca pragul simpaticei pizzerii aflate in inima orasului. Nu degeaba Pizza Acrobatica ocupa primul loc pe binecunoscutul site de recenzii TripAdvisor la categoria pizza Cluj.

Iar daca preferi sa savurezi delicioasele pizze in confortul casei tale, Pizza Acrobatica face si livrari la domiciliu. Iti dorim pofta buna!

Adresa: Str. Avram Iancu, nr. 13, Cluj-Napoca
Telefon: +40 364 405 719

Website
Facebook


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Pizza Acrobatica benefiezi de 10% discount la o consumatie de peste 50 lei, in locatie, cu City Card.
10%