Piscina Silver Hotel

La nici un kilometru de centrul orasului Oradea, aproape de Spitalul Judetean si de Centrul de Cercetare Pomicola, se afla Hotelul Silver. Acesta este amplasat intr-o zona linistita, ferita de zgomotul aglomeratiei de la orele de varf.

Pe langa camerele de hotel bine dotate, salile de conferinte puse la punct, diversele facilitati, Ball Room si multe alte beneficii, aici exista si o piscina numai buna pentru relaxare.

Daca esti oaspete al Hotelului Silver, si nu numai, atunci este obligatoriu sa treci si pe la piscina unitatii de cazare. Amenajata elegant si armonios, aici te poti bucura atat de beneficiile unei zile petrecute inotand, cat si de sauna, jacuzzi si solar.

Cu siguranta, dupa cateva ore petrecute la piscina te vei simti relaxat, departe de ceea ce inseamna stres cotidian si tensiune. De asemenea, pentru a combate aceste aspecte poti opta si pentru masaj, hidromasaj si alte facilitati care, puse una langa alta, pot contribui la petrecerea unui timp de calitate la preturi avantajoase.

Acestea fiind scrise, va dorim un sejur de vis!

Contact:
Telefon: 0259 211 426
E-mail: contact@silverhotel.ro

Website
Facebook


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Piscina Silver Hotel beneficiati GRATUIT de o limonada.
Gratuitate