Cu o vechime de peste 11 ani in domeniu, salonul Phoenix Sante Masaj e specializat in masaj manual, tratamente naturiste, terapii adjuvante de inalta calitate, naturale si noninvazive, reflexoterapie si aromoterapie, avand totodata si stilul propriu de masaj – o imbinare armonioasa intre anumite masaje orientale si occidentale. Colectivul este scolarizat in prealabil pentru stilul de masaj Sante, asadar cei care trec pragul salonului se pot bucura de o experienta unica in Cluj!

Cand ati fost ultima data la masaj? Pe langa proprietatile sale de linistire si relaxare, masajul stimuleaza circulatia sanguina, eliminarea reziduurilor si a agentilor patogeni, destinde muschii tensionati si alina durerile. In plus, masajul satisface o nevoie intrinseca si naturala, aceea de a ne conecta cu o alta persoana, de a ne folosi simturile tactile pentru a descoperi lumea – exterioara, dar mai ales interioara.

Opriti-va, respirati, descoperiti-va ritmul interior si oferiti-va clipe binemeritate de ragaz. Le veti gasi pe toate in armonie la Phoenix Sante, o oaza de regasire si liniste.

WebSite

Telefon:
0741 119 919


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La salonul Phoenix Sante beneficiati de 15% discount la sedintele individuale de masaj (exceptie sedintele de masaj terapeutic). O sedinta gratuita la abonamentele de 10 sedinte (deci 10 + 1 gratis) Oferta nu se cumulează cu alte oferte temporare ale Phoenix Sante Masaj.
- 15%