Pensiunea Traffic este locul in care… faci o pauza de la trafic! Aflata chiar la intrarea in Dej, cum mergi dinspre Cluj-Napoca, langa benzinaria Lukoil, Pensiunea Traffic isi asteapta oaspetii intr-o atmosfera placuta si relaxanta.

Pensiunea este deservita de un personal calificat ce se asigura ca fiecare client este multumit si se bucura de o experienta frumoasa. Serviciile de cazare si masa oferite se ghideaza dupa un principiu important: calitate.

Calificata la 3 stele, Pensiunea Traffic ofera cazare, precum si posibilitatea de a servi masa, in regim non stop. Spatiile de cazare sunt distribuite in 3 camere duble, 2 camere cu pat matrimonial si o camera cu 4 paturi. Toate camerele sunt dotate cu bai proprii, aer conditionat, internet wireless si televizor.

Restaurantul pensiunii pune la dispozitia oaspetilor sai un meniu variat, pe toate gusturile. Cu o capacitate de 70 de locuri, restaurantul e ideal pentru organizarea meselor festive cu diferite ocazii.

Daca vrei sa faci o pauza, Pensiunea Traffic te asteapta cu drag!

Telefon: 0264 222 514
Website
Email: e-mail

Rezervari: la telefon, fax sau prin email – cu mentionarea numelui dvs. si a nr. de telefon / adresa de email pentru confirmare.


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Pensiunea Traffic beneficiezi de 10% reducere cu City Card din pretul de receptie.
10%