Pensiunea Toscana va ofera cele mai noi si moderne facilitati si servicii de cazare, intr-un stil clasic si elegant, in apropierea celei mai renumite statiuni montane din Romania: Poiana Brasov. O pensiune de tip boutique, un loc plin de personalitate, rafinament si eleganta, Pensiunea Toscana isi imbie oaspectii cu aerul curat al Muntelui Postavarul.

Gradina exterioara a pensiunii, cu nuci, meri, peri, ciresi sau pruni, este ambientul perfect pentru relaxarea in mijlocul naturii, intr-o zona cu o priveliste unica asupra versantilor muntosi din depresiunea Brasovului. La ceas tihnit de dupa-amiaza, puteti iesi la un picnic, la umbra unuia dintre cei 100 de arbori din minunata gradina.

Serviciile oferite sunt de prima clasa: parcare gratuita supravegheata video, gradina exterioara de 12000 mp, acces internet Wi-Fi in fiecare camera, receptie, restaurant, receptie fax-uri, televiziune digitala, pastrare valori si bagaje, mic dejun, room-service, spalatorie, agrement, sauna finlandeza, terasa exterioara, servicii si asistenta turistica, posibilitatea de plata cu cardul si multe altele. Cu o capacitate de 9 camere: 8 camere duble cu balcoane generoase şi 1 apartament, pensiunea asigura cazarea unui numar de 20 de persoane.

Barul impreuna cu livingul de la parter pun la dispozitia oaspetilor diverse specialitati de cafea, bauturi si cocktailuri alcoolice si nealcoolice. Pensiunea Toscana dispune si de o sauna generoasa, clasic-finlandeza, care combina aspecte ale baii cu aer cald din antica Roma cu baia de abur turceasca. Sauna finlandeza ofera atat relaxare si revigorare, cat si un aport pozitiv la starea de sanatate, asupra trupului, spiritului si sufletului!

Pensiunea Toscana este nu numai un loc de relaxare intr-un cadru de vis, dar si un loc in ton cu noile tendinte.

WebSite
Facebook

Telefon:
0722 695 590
0723 630 780


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Pensiunea Toscana beneficiezi de 10% discount din tariful de receptie pentru rezervarile facute direct la partener.
10%