Pensiunea Stejeris, aflata pe drumul ce duce spre Poiana Brasov, intr-o zona plina de verdeata, este o minunata optiune de cazare pentru cei care doresc atat sa viziteze obiectivele turistice ale orasului vechi, cat si sa se bucure de aerul curat de munte.

Gradina pensiunii, de peste 2000 de mp, amenajata cu sute de tufe de trandafiri, soiuri de conifere, meri si peri, reprezinta o atractie in sine, caci imbie oaspetii la clipe de relaxare si reverie.

Pensiunea Stejeris va sta la dispozitie cu cele 6 camere utilate modern, fiecare cu baie proprie, dintre care 4 camere sunt cu pat matrimonial, iar 2 camere au cate doua paturi separate, care se pot uni – dupa preferintele oaspetilor. Un spatiu primitor, Pensiunea Stejeris este ideala pentru familia ta, caci copiii de pana la 4 ani pot fi cazati gratuit.

Ca politica generala a pensiunii, cazarea se face in intervalul orar 14:00 – 22:00, cu predarea camerei pana la ora 12:00, existand insa flexibilitate din partea gazdelor in acest sens, in functie si de alte rezervari.

Deconecteaza-te de griji si bucura-te de o vacanta minunata, in confortul si oaza de relaxare oferite de Pensiunea Stejeris!

WebSite

Telefon:
0744 354 231
0268 476 249

 


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Pensiunea Stejeris beneficiezi de 10% discount din tariful de receptie, pentru rezervarile facute direct catre pensiune.
10%